Here to assist you for a job, 24/7

Project details


Inloggen


Registreren


Privacybeleid


 

We zijn blij dat u geïnteresseerd bent in ons bedrijf, onze producten en onze diensten. We willen u graag wat belangrijke informatie geven over hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen.

Bezoek deze sectie regelmatig, aangezien het beleid kan worden gewijzigd of bijgewerkt. Alle belangrijke wijzigingen in dit beleid worden hier vermeld.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen, verwerken en overdragen van uw gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

De informatie die op onze sites en applicaties wordt verzameld, wordt opgeslagen in de Europese Unie en is onderworpen aan EU-verordening 2016/679.

Lees naast deze kennisgeving ook het Cookiebeleid.

U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina voor aanvullende informatie over hoe we uw gegevens gebruiken.

Wie zijn we

Wij, HAPPY RECRUITER SA ("Happy Recruiter"), zijn een technologiebedrijf dat zich evenzeer richt op individuen en bedrijven, dat de DORA-oplossing heeft ontwikkeld, een persoonlijke robotassistent voor HR die online kandidaten zoekt en deze interviewt volgens de eisen van de werkgever.

Happy Recruiter bezit en beheert de volgende online platformen:

  • dortahebot.eu, .ro, .nl, .be, .de, .pl, .pt, .co.uk - speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een baan
  • happyrecruiter.com - speciaal voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel

Informatie over Happy Recruiter

HAPPY RECRUITER SA, gevestigd in Tîrgu Mureș, Liviu Rebreanu straat nr. 19, district Mures, Roemenië, geregistreerd bij het Nationale handels Register onder nr. J26 / 377/2010, fiscale registratiecode RO27016351

Contactgegevens

contact@dortahebot.eu | dortahebot.eu

Happy Recruiter doet er alles aan om de privacy van haar gebruikers te beschermen en streeft naar een veilige gebruikerservaring. Dit privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken die zijn verzameld via de website dortahebot.

Waar we gegevens over u verzamelen

Over het algemeen worden de persoonlijke gegevens die we verzamelen rechtstreeks door u, per e-mail, via onze website of de Messenger-applicatie op Facebook verzonden wanneer u solliciteert voor een vacature die op onze site is gepubliceerd. 

Hoe we de persoonsgegevens gebruiken

Hieronder vindt u de doeleinden waarvoor wij uw persoonsgegevens verwerken, de mensen die toegang hebben tot uw gegevens en hoe we deze opslaan.

1. Wanneer u met ons communiceert via de contactgegevens die beschikbaar zijn op de website of andere online kanalen, zoals Facebook

Als u met ons communiceert via de contactgegevens die beschikbaar zijn op de contactpagina of met ons communiceert via sociale netwerken, zullen we uw contactgegevens en de gegevens die u ons verstrekt gebruiken om uw verzoek op te lossen.

Telkens wanneer een gebruiker van onze site informatie van de website deelt via de geïntegreerde knoppen (links) in sociale netwerken, is Happy Recruiter samen met het sociale netwerk verantwoordelijk voor die verwerking.

Persoonlijke gegevens

  • Wanneer u met ons communiceert via een social media-account, hebben we ook onvrijwillig toegang tot de accountnaam, het afbeeldingsprofiel, de naam, het adres, het telefoonnummer en andere informatie die u vrijwillig in uw account heeft gepubliceerd en die openbaar beschikbaar is.
  • Voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en alle andere gegevens die u ons vrijwillig toestuurt

De wettigheid van het verwerkingsproces

  • We verwerken uw gegevens om stappen te ondernemen op verzoek van de betrokkene voordat we een contract sluiten (Art 6/1 / b AVG) of in ons legitieme belang (Art. 6/1 / f AVG) om vragen, klachten of aanbevelingen te beantwoorden die u ons stuurt en om de diensten en ervaring die wij onze klanten bieden te verbeteren.

Met wie we uw gegevens kunnen delen

  • IT-serviceproviders voor ons bedrijf (hosting en gegevensopslag) of providers aan wie we bepaalde technische ondersteuningsdiensten voor onze site uitbesteden of leveranciers van klantrelatiebeheersystemen
  • Sociale mediaplatforms: Facebook
  • Regelgevers en andere overheidsinstanties, indien vereist door wettelijke of statutaire vereisten.

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen bekendmaken als dit strikt noodzakelijk is om de effectiviteit van uw communicatie te garanderen.

Hoe lang we de gegevens bewaren

  • We bewaren in onze database geen communicatie ouder dan een jaar vanaf de datum van de laatste interactie.
  • De gegevens die via sociale medianetwerken worden verzonden, worden door hen opgeslagen volgens hun eigen beleid.

Waar gegevens worden opgeslagen

  • Gegevens die via het online platform happyrecruiter.com worden geregistreerd, worden opgeslagen op de servers van de hostingprovider binnen de Europese Unie.
  • De gegevens die we lokaal downloaden, worden opgeslagen op onze beveiligde, lokale en cloudservers.
  • Sommige gegevens die via sociale netwerken worden verzonden, worden opgeslagen op hun servers in de Europese Unie

2. Verwerking van kandidaatgegevens in het selectie- en wervingsproces

Wanneer u solliciteert op een van de vacatures die beschikbaar zijn op de site, verzamelen we de informatie die u ons verstrekt om het selectie- en wervingsproces te voltooien, wat kan inhouden:

  • Vaardigheden, kwalificaties en interesses in carrièremogelijkheden beoordelen;
  • De informatie over u controleren en referentiecontroles uitvoeren en / of achtergrondcontroles uitvoeren (indien van toepassing).

Als u op onze site een baan heeft gevonden die bij u past, hoeft u alleen maar te solliciteren via de Messenger-applicatie. De persoonlijke robotassistent op HR (Dora) zal je alle benodigde informatie direct in de Messenger-applicatie vragen.

Dora zal uw cv niet innemen en verwerken, maar als het interview eenmaal is afgerond en u bent overeengekomen dat uw contactgegevens naar de werkgever worden gestuurd, wordt u mogelijk gevraagd om uw cv in te dienen.

Na het wervingsproces slaat Happy Recruiter de informatie op in uw sollicitant / kandidaat-bestand in de Happy Recruiter-database.

In sommige gevallen zullen we uw informatie gebruiken om de rechten en eigendommen van Happy Recruiter, de rechten van gebruikers, kandidaten, werknemers of andere geïnteresseerde partijen te beschermen, zoals wettelijk vereist.

Belangrijk:

  • We hebben geen controle over de bewaring, het gebruik of de vertrouwelijkheid van persoonlijke informatie of cv's die potentiële werkgevers al hebben bekeken tijdens het wervingsproces. Zodra uw cv is onthuld, kan Happy Recruiter het niet weghalen bij derden die er toegang toe hebben gehad.
  • Het cv dat u ons stuurt mag geen gevoelige informatie bevatten met betrekking tot (i) raciale of etnische afkomst (ii) politieke affiniteiten (iii) filosofische of religieuze overtuigingen; (iv) lidmaatschap van een vakbond of politieke partij; (vii) een geschiedenis van strafbare feiten of procedures en daarmee verband houdende sancties of boetes; (viii) het plegen van onwettig of ongepast gedrag en bijbehorende sancties, of (ix) een nationaal identificatienummer van een persoon. Als uw cv of profiel deze informatie bevat, gaat u ermee akkoord dat dit op eigen risico is.

Persoonlijke gegevens

  • Naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en andere contactgegevens;
  • Bovendien, wanneer u met ons communiceert via een social media-account, hebben we onbedoeld toegang tot de accountnaam, profielfoto, naam, adres, telefoonnummer, andere informatie die u vrijwillig op uw account hebt gepost en die openbaar beschikbaar is
  • Cv's, certificeringen, competenties en kwalificaties voor de gewenste functie;
  • Details over het type baan dat u zoekt, uw huidige en / of gewenste salaris en informatie met betrekking tot vergoedingen en secundaire arbeidsvoorwaarden, uw wens om te verhuizen of andere werkvoorkeuren en uw favoriete type organisatie;
  • Intentieverklaring, eerdere en / of relevante werkervaring of andere ervaringen, opleiding, transcripties of andere informatie die u ons verstrekt;
  • Informatie uit interviews en telefoongesprekken die u mogelijk heeft, indien van toepassing;
  • Informatie uit referenties en / of informatie ontvangen na achtergrondcontroles (indien aanwezig), inclusief informatie verstrekt door derden; en / of aanbevelingsbrieven;
  • Informatie over de geschiedenis van eerdere arbeidsrelaties.
  • Alle andere gegevens die u relevant acht in het wervingsproces
  • Details over hoe u te weten bent gekomen over de functie waarvoor u solliciteert.

Gevoelige en / of demografische persoonsgegevens

  • Alle gevoelige en / of demografische informatie verkregen tijdens het sollicitatie- of wervingsproces, zoals informatie over geslacht, nationaliteit en / of staatsburgerschap, communicatie van de medische of gezondheidsinformatie van de kandidaat en / of gegevens van raciale, etnische of religieuze afkomst.

De wettigheid van het verwerkingsproces

  • We verwerken uw gegevens alleen als we uw toestemming hebben (Art. 6/1 / a AVG)
  • Automatische profilering door het gebruik van de Dora-oplossing en het meedelen van het resultaat aan de werkgever kan alleen worden gedaan op basis van uw uitdrukkelijke toestemming (Art. 9/2 / a en 22/2 / c AVG)
  • Het opslaan en mogelijk doorgeven van gevoelige gegevens aan klanten gebeurt alleen als u deze gegevens vrijwillig aan ons hebt meegedeeld en ze kunnen niet worden gescheiden van de rest van de gegevens. Voor het geval we de gegevens beschouwen als vrijwillig openbaar gemaakt door de kandidaat (art. 9/2 / e AVG)

Met wie we uw gegevens kunnen delen

  • Bedrijven waarmee wij een contract hebben afgesloten ten behoeve van werving en selectie of evaluatie;
  • IT-serviceproviders voor ons bedrijf (hosting en gegevensopslag) of providers aan wie we bepaalde technische ondersteuningsdiensten voor onze site uitbesteden
  • Online platforms: Facebook (EU)
  • Regelgevers en andere overheidsinstanties, indien vereist door wettelijke of statutaire vereisten.

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen bekendmaken voor zover dit strikt noodzakelijk is om uw verzoeken te verwerken. Externe dienstverleners voor Happy Recruiter SA zijn contractueel verplicht om de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens te respecteren.

Hoe lang we de gegevens bewaren

  • We bewaren uw gegevens die zijn verwerkt in het wervingsproces gedurende 36 maanden
  • Een uitzondering vormt de situatie met betrekking tot claims of klachten of, ten slotte, het verdedigen van onze rechten voor de rechtbank
  • De gegevens die via sociale medianetwerken worden verzonden, worden door hen opgeslagen volgens hun eigen beleid.

Waar de gegevens zijn opgeslagen

  • De gegevens die via het online platform happyrecruiter.com worden geregistreerd, worden opgeslagen op de servers van de hostingprovider binnen de Europese Unie.
  • De gegevens die we lokaal downloaden, worden opgeslagen op onze beveiligde, lokale en cloudservers.
  • Sommige gegevens die via sociale netwerken worden verzonden, worden opgeslagen op hun servers in de Europese Unie

3. Informatie over nieuwe kansen op werk

We sturen je informatie over nieuwe vacatures als je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, als je onze Facebook-pagina volgt of als je al in onze database zit (als gevolg van je deelname aan een eerder wervingsproces), en we beschouwen dat die baan komt overeen met uw profiel.

Persoonlijke gegevens

  • Voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres.
  • Wanneer we communiceren via een social media-account, hebben we ook onbedoeld toegang tot de accountnaam, profielfoto, naam, adres, telefoonnummer en andere informatie die u vrijwillig aan uw account hebt bekendgemaakt en die openbaar beschikbaar is.

De wettigheid van het verwerkingsproces:

  • We verwerken uw gegevens alleen als we uw toestemming hebben (Art. 6/1 / a AVG) wanneer u zich heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief
  • We zullen de gegevens in gerechtvaardigd belang verwerken als u zich al in onze database bevindt en we zijn van mening dat de informatie voor u van groot belang kan zijn (artikel 6/1 / f AVG) of als u onze sociale media-accounts volgt

Met wie we uw gegevens kunnen delen

  • IT-serviceproviders voor ons bedrijf (hosting en gegevensopslag) of providers aan wie we bepaalde technische ondersteuningsdiensten voor onze site uitbesteden
  • Online platforms: Facebook (EU)
  • Regelgevers en andere overheidsinstanties, indien vereist door wettelijke of statutaire vereisten.

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen bekendmaken voor zover dit strikt noodzakelijk is om uw verzoeken te verwerken. Externe dienstverleners voor Happy Recruiter SA zijn contractueel verplicht om de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens te respecteren.

Hoe lang we de gegevens bewaren

  • We houden de communicatie niet ouder dan een jaar na de laatste interactie.
  • In het geval van een abonnement op de nieuwsbrief, gaat de gegevensverwerking door totdat u een verzoek tot uitschrijving indient.
  • In het geval van verwerking die in gerechtvaardigd belang is uitgevoerd terwijl u al onze klant bent, zullen we deze verwerken tot de bewaartermijn voor de gegevens die betrokken zijn bij het wervingsproces (drie jaar sinds het laatste wervingsproces waar u bij betrokken was)

Waar de gegevens zijn opgeslagen

  • De gegevens die via het online platform happyrecruiter.com worden geregistreerd, worden opgeslagen op de servers van de hostingprovider binnen de Europese Unie.
  • De gegevens die we lokaal downloaden, worden opgeslagen op onze beveiligde, lokale en cloudservers.
  • Sommige gegevens die via sociale netwerken worden verzonden, worden opgeslagen op hun servers in de Europese Unie

4. Statistische informatie

Wanneer u een baan weigert, zullen we u de redenen vragen die u tot deze beslissing hebben geleid en zullen we deze, in statistische vorm, aan de werkgever voorleggen. Dit doen we om de werkgever in staat te stellen zijn aanbod aan te passen aan de marktverwachtingen.

Het statistische rapport bevat alleen geanonimiseerde gegevens van de kandidaten die zo vriendelijk waren om deze feedback te geven door de vragenlijst in te vullen.

Persoonlijke gegevens

  • We verwerken de contactgegevens die we al in onze database hebben om met u te communiceren.
  • We zullen uw antwoorden op de vragenlijst verwerken om statistische informatie te genereren.

Gevoelige en / of demografische persoonsgegevens

  • Alle gevoelige en / of demografische informatie die u vrijwillig kunt communiceren via de vragenlijsten.

Rechtmatigheid van verwerking

  • We zullen uw gegevens alleen verwerken om statistische rapporten te ontwikkelen als u hiermee heeft ingestemd (Art. 6/1 / a AVG)

Met wie we uw gegevens kunnen delen:

  • Met bedrijven hebben wij een contract afgesloten voor werving en selectie of evaluatie;
  • IT-serviceproviders voor ons bedrijf (hosting en gegevensopslag) of providers aan wie we bepaalde technische ondersteuningsservices voor onze site uitbesteden
  • Regelgevers en andere overheidsinstanties, indien vereist door wettelijke of statutaire vereisten.
  • Online platforms: Facebook (EU)

Hoe lang we de gegevens bewaren

  • We verwerken de door u gecommuniceerde gegevens via de feedbackvragenlijst voor een periode van maximaal 3 maanden.
  • Uitzonderingen zullen zijn op situaties van claims of grieven of, uiteindelijk, op te lossen juridische acties;
  • De gegevens die via sociale medianetwerken worden verzonden, worden door hen opgeslagen volgens hun eigen beleid.

Waar gegevens zijn opgeslagen

  • Gegevens worden opgeslagen op servers binnen de Europese Unie.

5. Facilitering van een gemakkelijke en aangename navigatie op onze site

Wanneer u onze site bezoekt, verzamelen we gegevens over u via online identificatiemiddelen (cookies en IP).

De website verzamelt automatisch bepaalde informatie en slaat deze op in logbestanden.

We gebruiken deze informatie om onze site zo te ontwerpen dat we ons beter kunnen aanpassen aan de behoeften van onze gebruikers. We kunnen uw IP-adres ook gebruiken om problemen met onze servers te diagnosticeren, onze site te beheren, trends te analyseren, bezoekersbewegingen te volgen en algemene demografische informatie te verzamelen om de voorkeuren van bezoekers te helpen identificeren.

U kunt meer informatie vinden over cookies en hoe u cookies kunt verwijderen en tracking kunt deactiveren door naar het Cookiebeleid te gaan dat beschikbaar is op onze website..

Persoonlijke gegevens

  • We gebruiken cookies die uw browsen op onze site gemakkelijk en aangenaam maken, in ons lInternet Protocol (IP), algemene locatie van de computer, apparaat (landniveau), kijkgeschiedenis van website, tijdstempel, verzoek / actie

De wettigheid van het verwerkingsproces

  • We gebruiken cookies die uw browsen op onze site gemakkelijk en aangenaam maken, in ons legitieme belang (Art. 6/1 / f AVG)
  • Niet-essentiële cookies worden niet gebruikt zonder uw toestemming (art. 6/1 / a AVG)

Met wie we uw gegevens kunnen delen:

  • IT-serviceproviders voor ons bedrijf (hosting en gegevensopslag) of providers aan wie we bepaalde technische ondersteuningsservices voor onze site uitbesteden
  • Social media platforms, zoekmachines
  • Regelgevers en andere overheidsinstanties, indien vereist door wettelijke of statutaire vereisten

Hoe lang bewaren we de gegevens

  • Meer informatie over cookies vind je hier:  Cookiebeleid.

Waar gegevens zijn opgeslagen

  • Gegevens worden opgeslagen op servers binnen de Europese Unie. (bijv. Google- of Facebook-servers - Ierland voor de derde partij)

Profilering en het bestaan van geautomatiseerde besluitvorming

Profilering vindt plaats wanneer uw persoonlijke aspecten worden geëvalueerd om voorspellingen over u te doen, zelfs als er geen beslissing wordt genomen. Zo evalueert Dora als algoritme in het wervingsproces automatisch op basis van de ontvangen antwoorden, de kenmerken van de kandidaten (zoals leeftijd, beroepservaring, kennis van talen, enz.). Na analyse van deze parameters bepaalt Dora welke kandidaat geschikt is voor de functie waarop hij / zij heeft gesolliciteerd.

In de algemene verordening gegevensbescherming van de EU staat dat u het recht hebt om niet te worden onderworpen aan een beslissing die uitsluitend op geautomatiseerde middelen is gebaseerd, als dit u in aanzienlijke mate betreft. Verwerking kan u aanzienlijk beïnvloeden als uw omstandigheden, gedrag of keuzes u beïnvloeden.

Bij het gebruik van het Dora-algoritme zijn beslissingen die uitsluitend zijn gebaseerd op geautomatiseerde middelen alleen toegestaan als u uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven.

Zijn de gegevens verzameld en verwerkt door dortahebot veilig?

We hebben fysieke, elektronische en bestuurlijke beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om de informatie die we verzamelen en verwerken te beschermen en te beveiligen.

Onthoud echter dat geen enkele gegevensverwerking 100% veilig is.

Als u een schending van de vertrouwelijkheid van uw gegevens vermoedt, neem dan onmiddellijk contact met ons op via contact@dortahebot.eu.

Belangrijk: na het verstrijken van de bewaarperiode worden uw gegevens verwijderd. We blijven uw gegevens alleen gebruiken na de onomkeerbare anonimisering van deze gegevens, als we denken dat deze gegevens ons kunnen helpen de kwaliteit van onze producten of diensten te verbeteren.

Internationale overdracht van persoonsgegevens

Uw informatie kan worden overgedragen aan ontvangers die buiten de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd. We zullen ervoor zorgen dat alle overdrachten plaatsvinden volgens de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming, inclusief het sluiten van contracten voor gegevensoverdracht indien nodig.

Elke doorgifte van persoonsgegevens naar landen die niet in aanmerking komen voor een door de Europese Commissie van de Europese Unie uitgegeven adequaatheidsbesluit, wordt gemaakt op basis van overeenkomsten met gebruikmaking van door de Europese Commissie vastgestelde standaardcontractvoorwaarden of andere passende garanties, onder de toepasselijke wetgeving.

Om de lijst te zien van landen waarvoor er een adequaatheidsbesluit is, kijk op de volgende link Adequacy protection- non-EU countries

Gegevensverwerking van minderjarigen

dortahebot is niet bedoeld voor en verzamelt niet bewust via de website informatie m.b.t. kinderen onder de 18 jaar. De toegang tot en het gebruik van onze website door minderjarigen vereist de impliciete toestemming van de wettelijke voogd voor de navigatie op onze website door de afhankelijke minderjarige. Als we ontdekken dat een minderjarige onze site heeft gebruikt zonder toestemming van de wettelijke vertegenwoordiger, zullen we alle persoonlijke gegevens over hem verwijderen.

Uw rechten

Als betrokkene heeft u specifieke wettelijke rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens die we verzamelen en verwerken. Happy Recruiter respecteert uw rechten en verzekert u dat ze terdege rekening houdt met uw belangen.

  • Toestemming intrekken: als de verwerking wordt uitgevoerd op basis van uw toestemming, kunt u uw toestemming voor een dergelijke verwerking op elk moment intrekken.
  • Rectificatie van gegevens: Als u merkt dat we onjuiste persoonsgegevens hebben, kunt u ons te allen tijde vragen om uw persoonsgegevens te corrigeren. We doen redelijke inspanningen om persoonlijke gegevens - die continu en in ons bezit of onder onze controle worden gebruikt - nauwkeurig, volledig, actueel en relevant te houden, op basis van de meest recente informatie die voor ons beschikbaar is.
  • Beperking van verwerking: Als u zich in een van de volgende situaties bevindt, kunt u ons vragen om de verwerking van uw gegevens te beperken:
    • U betwist de juistheid van persoonlijke gegevens voor de periode waarin we de juistheid moeten verifiëren;
    • De verwerking is illegaal en u vraagt om beperking van de verwerking in plaats van het verwijderen van persoonsgegevens;
    • We hebben uw persoonsgegevens niet meer nodig, maar u vraagt deze aan voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van een recht; of
    • U maakt bezwaar tegen de verwerking terwijl we verifiëren dat onze legitieme redenen voorrang hebben op uw rechten.
  • Toegang tot uw gegevens: u kunt ons om informatie vragen over de persoonlijke gegevens die we over u bewaren, inclusief informatie over welke categorieën gegevens, waarvoor ze worden gebruikt, waar we ze hebben verzameld, als ze niet rechtstreeks van u zijn verzameld en aan wie ze werden bekendgemaakt (indien aanwezig). U kunt bij ons kosteloos een kopie opvragen met de persoonsgegevens die wij over u bewaren. We behouden ons het recht voor om een redelijke vergoeding in rekening te brengen voor misbruikaanvragen.
  • Recht op overdraagbaarheid: op verzoek zullen we persoonlijke gegevens overdragen aan een andere operator, indien technisch mogelijk, op voorwaarde dat verwerking nodig is voor de uitvoering van een contract. In plaats van een kopie van uw persoonlijke gegevens te ontvangen, kunt u ons verzoeken uw gegevens rechtstreeks over te dragen aan een andere door u opgegeven operator.
  • Recht op verwijdering: u kunt de verwijdering van persoonlijke gegevens van ons verkrijgen als:
    • de gegevens zijn niet langer nodig voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt;
    • u maakt bezwaar tegen de verdere verwerking van persoonsgegevens (zie oppositierecht hieronder);
    • persoonsgegevens zijn onrechtmatig verwerkt;
    • u trekt uw toestemming in op basis waarvan de verwerking plaatsvindt

        Tenzij de verwerking noodzakelijk is:

    • om te voldoen aan een wettelijke verplichting die de verwerking van die gegevens door ons vereist;
    • met name voor de wettelijke vereisten met betrekking tot de termijnen voor het bewaren van gegevens;
    • voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van een recht in de rechtbank.
  • Recht van verzet: u kunt te allen tijde bezwaar maken tegen de verwerking van persoonsgegevens vanwege de bijzondere situatie waarin u zich bevindt. In dit geval zullen we geen persoonsgegevens meer verwerken als we geen gegronde, legitieme redenen kunnen aantonen, een groot belang bij de verwerking of de vaststelling, uitoefening of verdediging van een recht. Wanneer u bezwaar maakt tegen de verwerking, geef dan aan of u persoonlijke gegevens wilt verwijderen of de verwerking van dergelijke gegevens wilt beperken.
  • Recht om een klacht in te dienen: In geval van vermeende schending van de wetgeving inzake gegevensbescherming, kunt u een klacht indienen bij de nationale toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming:
    • Nationale toezichthoudende autoriteit voor verwerking van persoonsgegevens door het online formulier in te vullen dat beschikbaar is op Complaints ANSPDCP

Onthouden!

Tijdsperiode: we proberen uw verzoek binnen 30 dagen op te lossen. De termijn kan echter worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke wet of de complexiteit van het verzoek.

Toegang beperken: in bepaalde situaties kunnen we u mogelijk geen toegang verlenen tot alle of een deel van uw persoonlijke gegevens vanwege wettelijke beperkingen. Als we uw verzoek om toegang weigeren, zullen we u informeren over de reden voor de weigering.

Onmogelijkheid van identificatie: In sommige gevallen kunnen we mogelijk geen persoonlijke gegevens identificeren vanwege het ontbreken van identificatie-elementen in het verzoek dat u ons stuurt. Als u in dergelijke gevallen geen aanvullende informatie verstrekt om u te identificeren, kunnen we niet voldoen aan uw verzoek om uw wettelijke rechten uit te oefenen, zoals beschreven in deze sectie.

Uitoefening van uw wettelijke rechten: om uw wettelijke rechten uit te oefenen, kunt u schriftelijk contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming op het e-mailadres support@dortahebot.eu. 

Bedankt voor het lezen van onze privacyverklaring! We willen graag dat u ons uw feedback geeft over hoe we dit beleid kunnen verbeteren.

 

Deze versie is bijgewerkt op 25.05.2020